Ir encontre Mosqueters Albaida

27 de març 2011 ·

Ahir vam poder compartir amb la filà Capitana del 2011, els Mosqueters, d'una vesprada molt amena i simpàtica on tot el poble es va volcar al carrer.

Aquest primer encontre de Mosqueters ha eixit redó: carrers plens de gent, un oratge esplèndid, festers vingut de tot arreu i un agradable ambient festiu que semblava ser un 9 d'octubre. La meua més forta enhorabona als organitzadors de l'acte.
Una bona iniciativa que deuria repetir-se mes a sovint ja que crea una germanor entre filades molt possitiva, especialment aquelles que som menys de 30 components i que costa molt (però que mol) dur endavant les festes; i més encara el cost d'una Capitania.

Donar les gràcies com a festes (i Templari) a aquelles filaes que han participat i han vingut a Albaida a compartir amb nosaltres aquest acte: Almansa, Bocairent, Oliva i Albaida.

I ja, de pas, tenien una varietat d'actes que anaven destinats a promocionar la ciutat i també a compartir amb la gent que va acudir per la nit per a passar una vetllada de festa. Van visitar els museus i van dinar tots junts, i de nit començà amb una desfilada acompanyats del grup de batucada, unes "gogos" especials i uns malabaristes amb foc per anar cap a la plaça on hi havia orquestra i sorpreses variades.

Tot per donar-li forma a l'any de Capitania que ostenta la filà Mosqueters.

  



4 comentaris:

Anònim ha dit...
27/3/11 22:06  

Va estar molt bé, haurem de repetir.
Cris i Quico. Oliva.

Anònim ha dit...
30/3/11 15:15  

Gracies, ara toca en un altre Poble, pero he de rectificar la cantitat de components, ja que som 7 components i 3 socis, pero d'il.lusió i ganes de fer festa, com es va vorer, no ens en falten ni que forem tres.

Un per a fer festa i la festa per a tots !!!!!

sentum ha dit...
1/4/11 12:09  

Moltes gràcies pel temps que ens has dedicat. Tot un detall. La escuadra "La Moskaterà" de Bocairent (els del tratge especial) vos ho agraix.

VICENT

Mosqueter ha dit...
1/4/11 19:08  

Moltes gràcies al poble d'Albaida i en especial a la Filà Mosqueters.

Facebook dels Templaris

L'himne dels Templaris

Mapa Live Traffic Map

View My Stats

FEEDJIT Live Traffic Feed