Mapa de les Filaes de la Vall

08 de desembre 2008 ·

Enguany els amics de la Filà Tuaregs de Montaverner han fet una nova edició del mapa de les filaes de moros i cristians de la Vall d'Albaida incloent les noves incorporacions a la festa que han hagut des d'aquell mapa que van publicar ja fa uns anys (crec recordar que a ser en el 2002). Personalment donar-los la enhorabona per la iniciativa ja que és un treball de recerca que, alguns com jo mateix, valorem com a fet publicitar i històric (fester).
També, com l'altra vegada,l'han subvencionat mitjançant publicitt al darrere i posant una participació de la loteria de Nadal. Nosaltres n'hem comprat i hem ajudat.

Hem de pensar que aquestes iniciatives són bones i arriben a molta gent, encara que es rasquen la butjaqueta en un any complicat econòmicament. I com a efecte secundari el fet de que si toca potser molts no els importe quedar-se amb el mapa com a record i deixar els diners que tornen per a la festa; encara que si toca la grossa tots tornaràn les grandioses butlletes (per lo gran).

Com a comentari personal faré dos observacions: una, que no ens han posat el escut oficial sino la variant que portem al bolset (ja sé perquè, no patiu), i segona que han escrit malament el nom de les cordoVeses d'albaida. Una errada superficial.

Total, gràcies pel vostre original numeret de loteria versió 2.0 i, que la sort ens toque a tots.

2 comentaris:

Anònim ha dit...
15/12/08 12:03  

ei, molt guapo el blog vostre!
M'ha agradat la idea del mapa de les filaes molt, pero que molt.

Records des de la Vila.

Anònim ha dit...
1/1/09 18:48  

Agraït i benvingut!
Records a la Vila.

Facebook dels Templaris

L'himne dels Templaris

Mapa Live Traffic Map

View My Stats

FEEDJIT Live Traffic Feed