Entrada Templaris d'Albaida del 9 d'octubre 2009

10 d’octubre 2009 ·


Espectacular!

Els Templaris amb la seva gràcia i alegria han fet una de les baixades pels carrers d'Albaida més compacta i organitzada dels últims temps.









Precidits pels xiquets i xiquetes de la filà ataviats amb la vestimenta de la creu (quasi més bonicos que els majors) i seguits per dos banderes que anunciaven l'arribada de l'esquadra de l'enigma, baixen a ritme de Templaris d'Albaida i Paco Jover. De Vicent Pérez "Coleto" i Ramon Garcia que també vestits de Templaris han baixat amb nosaltres impregnats de "templaritis crònica".























Una esquadra especial plena d'imaginació i misteri, formada per guerrers espectrals; Druides alquimistes que avancen amb força capitanetjats pel seu cap: Santamaria.

Darrere, les dos esquadres oficials amb la vestimenta dels Templaris d'Albaida.


Realment dona gust visitar les festes d'Albaida i vorer als Templaris que sempre alegren al públic visitant i transmeten eixa alegria i ganes de viure la festa al temps que ens omplin l'aire de bona música i de pinzellades Albaidines: "Llancem al vent la veu ben potent, que s'oja d'Albaida el crit del nostre cor. Juntem les mans units com germans, lluitem plens d'amor per la glòria i l'honor!"
I, com és de ben parits ser agraïts, així ho fem saber a tots.
Donem les gràcies a la nostra estimada Banda de Música de la Pobla del Duc, als Dolçainers d'Atzeneta "La Lligassa" i als germans festers dels Aragonesos d'Alcoi; ja que sense ells ens faltaria una porció de la festa. Gràcies a tots vosaltres i a tots els que aprecieu les nostres baixades i les nostres iniciatives festeres. I a tots els que veniu a vorer l'entrada de moros i cristians d'Albaida i ens doneu calor pels carrers d'Albaida.

Nosaltres ara seguim de festa i ja vos seguirem contant.

Mentres, per veure les fotos de l'entrada cliqueu ací:

1 comentaris:

Nefertari ha dit...
10/11/09 17:18  

Sou grans, Templaris!!!

Facebook dels Templaris

L'himne dels Templaris

Mapa Live Traffic Map

View My Stats

FEEDJIT Live Traffic Feed