Templier. Revista dels Cavallers Templaris de Castelló

26 de novembre 2008 · 0 comentaris

Ací vos penje l'última edició que em va arribar dels companys Templers de Castelló de la Plana. Ells ens la envien de manera trimestral per tal de informarnos (als germans templers d'Albaida) de les activitats que hi realitzen. L'acte més interessant és la "Nit Templària", de la que ja vos he parlat en diverses ocassions, però tenim la mala sort que ens pilla en els preparatius de les nostres festes de moros i cristians. Sempre sol ser una o dos setmanes abans de l'entrà.
Si volem (i tenim sort en la data) ens podriem animar a fer un esforç i compartir una nit templària amb ells, i aixina fem "pinya templària" i ampliem el ventall d'amistats amb els germans templaris d'altres poblacions veïnes i llunyanes.
De pas us recorde l'oferiment dels Templaris i Templaries de Vallada per a tirar-los una maneta en la propera capitania.
Un abraç a tots i proveu aquesta previsualització d'un pdf en el blog.
Salut i .... Amunt Templaris!
Templier Castelló Maig 2008

Get your own at Scribd or explore others: Culture

El joc del Truc (estil Spectrum)

25 de novembre 2008 · 0 comentaris

Ahir vaig trobar per l'inten·né un graciós joc on es pot jugar i aprendre el TRUC, i de seguida vaig pensar en els truqueros de la filà (l'oli, the white man, aarón, coletix, edmond, el catedràtic, 33 d'envit, i jo i Gómez d'entre altres...)

Doncs he decidit posar-vos el link per a que pugueu practicar en les hores de poca feina a l'oficina, o per als que estem paradets esperant que ens toque la primitiva o el calvo de nadal.

Joc del truc V.1.0
Especialment en aquest any que ha quedat impugnat el "Campionat", o pitjor, ens han guanyat l'única parella que NO era dels Templaris. Quina vergonya per a la societat!
I per a aquells que no els agrada el truc ja vos posaré alguna coseta per a que us entretingueu mentres. Encara que no estaria malament que anareu fent un lloquet al POKER de pàs, no?

Reunió dissabte 15

21 de novembre 2008 · 1 comentaris


El dissabte passat vam tindre la reunió a la que van assistir una bona part dels membres de la filà.
Abans que res es podien recollir els números i dècims per a la loteria de Nadal. Enguany participem amb el dècim 67706. Un cap-i-cua. Esperem que enguany ens acompanye la sort per a realitzar tots els nostres projectes i, al mateix temps, repartir sort a tots aquells que ens han ajudat comprant i participant amb aquest dècim (o paperetes).

A la reunió es van tractar molts temes, d'entre ells l'organització dels sopars durant l'any (ja es repartirà el calendari), noves incorporacions (donem la benvinguda a l'amic Damià que ara sí ja s'ha fet l'anim de viure la festa des de dins), moure el tema de l'arma per a les esquadres, millorar el menjar durant les festes, i molts altres temes.

Pronte es farà una altra reunió amb més informació i, recordeu que la loteria s'ha d'aclarir quant abans millor. I recordeu que si ens toca la grossa farem una gran festa!! Com no.

L'himne d'Albaida

20 de novembre 2008 · 0 comentaris




El nostre Himne. L'himne d'Albaida.
Per a tots aquells que encara no se'l saben, per a que
vagen aprenent-lo i repassant-lo, que ja tenim les
festes a un tir de pedra, sols queda menys d'un any.

Salut i... "Llancem al vent, la veu ben potent"!!!

Notes sobre les Festes del 2008

· 0 comentaris



No puc més que donar-li voltes a les Festes d'enguany, una cosa fora de sèrie.


Si comptabilitzem els dies que NO ens va ploure.... sols es salva la "vespra", es a dir, la nit de l'olla.
Si ho hagurem pensat abans podriem haver-nos presentat al rècord Guiness i de pas beure's la cervesseta que està molt bona, no?


Plutja, innundacions interfilaes, paraigües, actes atrassats, cotxes als carrers durant els actes, actes improvitzats, músics fuginers, etc. Tota una batalla festera digna d'un llibre de diversos fascicles.


No ens queda més que donar el nostre suport als amics de les Filaes Batallers i Tuareg pel seu esforç i paciència per tal de tirar endavant l'entrada del 2008.


Esperem que no torne a passar (almenys en molts anys).

Presentació

19 de novembre 2008 · 0 comentaris

Estimats amics, especialment als membres de la Filà, ací vos presente la nova proposta del BLOG de la Fila.
Com veieu estem provant la configuració i els accesoris per tal de poder ser una referència a nivell de les Filaes del món fester.
Hui comença una nova etapa que complementa la web www.templaris.com i que pretén ser una eina més de la nostra empresa comú: Els Templaris d'Albaida.

Salutacions i benvinguts.

Facebook dels Templaris

L'himne dels Templaris

Mapa Live Traffic Map

View My Stats

FEEDJIT Live Traffic Feed